dasv
  +45 8680 1807        Send E-mail

Book en træning

Tilbud:

Grundet COVID-19 har vi været nødsaget til at aflyse alt aktivitet for 2020, situationen er desværre  stadig usikker, vi ved endnu ikke hvornår det bliver muligt at flyve trænere fra USA til Europa. Vi ønsker at    opretholde det høje uddannelses niveau, derfor tilbyder vi uden beregning ”tips & tricks in house” i resten af 2020. Vi kommer og træner med jer & Jeres patienter, en 3 timers træningssession indhold efter Jeres ønske. Book en tid på tlf. 86801807 eller pr. mail: info@mobilityresearch.dk (Normal pris DKK. 3.500,00)

Inden køb:  

Ved afprøvning af LiteGait anbefaler vi at I modtager en grundig gennemgang af systemet, det tager ca. 3 timer. Med en kort gennemgang af LiteGait, herefter træning med egne patienter. Det er muligt af afprøve systemet i 14 dage, efter undervisningen. 

Ved afprøvning af NuStep gives en gennemgang af alle indstillings mulighederne, herefter kan man afprøve den i 14 dage.

Efter køb: 

Ved denne træning kan I medbringe patienter, måske nogle I har svært ved at håndtere, problemstillinger I oplever i hverdagen, det er som udgangspunkt jer der bestemmer dagsorden, samtidig bliver I introduceret for det nyeste tilbehør, tips & tricks til træningen. Tager ca. 3 timer, kontakt os endelig for muligheder og priser. 

Kontakt os venligst på telefon 8680 1807.