dasv
  +45 8680 1807        Send E-mail

UDDANNELSE

For det bedste resultat i rehabiliteringen stilles der store krav til sikkerhed, kvalitet & uddannelse af personalet.  Ved deltagelse på vores seminar, opdateres I med den nyeste forskning på området.

HVORDAN og HVORFOR, når det gælder vægtaflastende og tvungen vægtoverførsel i rehabilitering er en uddannet bruger er en succesfuld bruger. Vores træner er nøje udvalgt efter Deres ekspertise og uddannelse indenfor den kliniske anvendelse af LiteGait®-terapi, og for deres evne til at formidle viden, begrundelse og forskning, der understøtter teknikkerne. 

Alle vores seminarer foregår på engelsk og er diplomgivende. Hvis I har spørgsmål eller andet er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 86801807.

Tilbud:

Grundet COVID-19 har vi været nødsaget til at aflyse alt aktivitet for 2020, situationen er desværre  stadig usikker, vi ved endnu ikke hvornår det bliver muligt at flyve trænere fra USA til Europa. Vi ønsker at    opretholde det høje uddannelses niveau, derfor tilbyder vi uden beregning ”tips & tricks in house” i resten af 2020. Vi kommer og træner med jer & Jeres patienter, en 3 timers træningssession indhold efter Jeres ønske. Book en tid på tlf. 86801807 eller pr. mail: info@mobilityresearch.dk (Normal pris DKK. 3.500,00)